Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
рашисти оскаженіли через Євробачення: хизуються бомбами, які кидають на «Азовсталь» (Фото)

Бомба, яку рашисти готуються скинути на «Азовсталь».

Фото: Telegram-канал Fighterbomber .

рашисти оскаженіли через Євробачення: хизуються бомбами, які кидають на «Азовсталь» (Фото)

Окупанти показали бомби, які скидають на завод «Азовсталь» у Маріуполі, де перебувають сотні поранених українських захисників

Напередодні гурт Kalush Orchestra, який представляв Україну на пісенному конкурсі «Євробачення» цього року, в італійському Турині закликав світ підтримати Маріуполь та «Азовсталь».

«Save Mariupol, save Azovstal now», – сказав засновник і фронтмен гурту Олег Псюк зі сцени після свого виступу.

Після перемоги нашої держави на «Євробаченні» президент Володимир Зеленський заявив, що Україна зробить усе, щоб наступного року прийняти пісенний конкурс у відбудованому українському Маріуполі.

Дізнавшись про перемогу нашого гурту та після слів українського лідера, росіяни остаточно оскаженіли. Їх обурила безпрецендентна підтримка світу нашої держави, через що вони показали бомби, які скидають на «Азовсталь». На одному з вибухових пристроїв рашисти продублювали фразу Kalush Orchestra із закликом врятувати Азовсталь й відповіли: «Євровидение-2022». Услышал zov, въ***ть Аzov». 

На одному з вибухових пристроїв рашисти продублювали фразу Kalush Orchestra із закликом врятувати Азовсталь й відповіли: «Євровидение-2022». Услышал zov, въ***ть Аzov». 

У Telegram-каналі, де опублікували фото бомб, також написали: «На відомому політичному шоу під назвою «Євробачення» перше місце було надано Україні. Росія, нарешті, у цьому треші не брала участі, але прохання українського гурту задовольнила як могла. Райт, як кажуть, нау. Цікаво, а де тепер відбудеться наступний конкурс?»

Бомба, яку рашисти готуються скинути на «Азовсталь».
 
 

 

Реклама Google

 

Джерело: Главком.
Telegram Channel