Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Захисник Азовсталі під звуки обстрілів заспівав «Стефанію» (Відео)

Орест співав не на повний голос. Ймовірно, щоб не видати позиції ворогу.

Фотоколаж 24 каналу.

Захисник Азовсталі під звуки обстрілів заспівав «Стефанію» (Відео)

Керівник пресслужби захисників Маріуполя Орест, який наразі також перебуває на передовій на заводі «Азовсталь», заспівав пісню гурту Kalush «Стефанія»

Коли Орест співав, на задньому фоні лунали гучні звуки вибухів – росіяни продовжують обстрілювати «маріупольську фортецю».Але пісню про маму, яка торкнула серця мільйонів українців та європейців, не змогли перервати навіть обстріли.

Привітав KALUSH ORCHESTRA з перемогою на Євробаченні з самого серця Маріуполя, – написав Орест у твітері.

Наразі Орест співав не на повний голос. Ймовірно, щоб не видати позиції ворогу. Але сподіваємось, скоро захисники Маріуполя зможуть заспівати Стефанію на повний голос, перебуваючи у безпеці та на вільній від окупантів землі.

Сподіваємось, скоро захисники Маріуполя зможуть заспівати Стефанію на повний голос, перебуваючи у безпеці та на вільній від окупантів землі.

 Нагадаємо, 14 травня, після свого виступу на Євробаченні-2022 у Турині, учасники гурту Kalush у прямому ефірі закликали врятувати Маріуполь та «Азовсталь». Полк «Азов» подякував гурту за підтримку на Євробаченні.  

Окупантів дуже розлютила перемога України на Євробаченні. Але найбільше їх зачепив заклик лідера врятувати Маріуполь. Тож нелюди скинули на місто декілька бомб з надписами: «Kalush, як ви й просили. На «Азовсталь»», «Help Mariupol, help Azovstal» (саме ці слова промовив Олег Псюк після виступу у фіналі), «Євробачення-2022. Почув zov, в'ї**в Azov».

Реклама Google

Джерело: 24 канал
Telegram Channel