Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Горохівські спортсмени підтримали ЗСУ благодійним турніром (Фото)

Гуртуймося заради перемоги!

Фото Василя Гриба

Горохівські спортсмени підтримали ЗСУ благодійним турніром (Фото)

Захід відбувся за підтримки сектору молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради та за підтримки голови Горохівської міської ради Віктора Годика

Відкритий благодійний турнір з волейболу «Зіграй для України та допоможи Збройним Силам України» проходив 15 травня у спортивному залі Горохівського фахового коледжу ЛНУП.

У змаганнях взяли участь 13 команд із сіл Горохівської і сусідніх територіальних громад: Чарукова, Рачина, Пірванча, Мирного (СК «Блудів», ВК «Мирне-2»), Вільхівки (ВК «Вільхівка», СК «Вільхівка»); з міст Луцька (команда «Любарт»), Нововолинська, Горохова (команда Горохівського ліцею №2, збірна команда «Олімп» Горохівської міської територіальної громади, в складі якої гравці зі сіл Шклинь, Лобачівка та м. Горохів) і  команда «Менчичі» з Володимирщини. Головним суддею змагань був Валерій Лац, суддями - Софія Березюк та Леонід Кузьмук.

Завдяки турніру вдалося зібрати 10200 гривень для ЗСУ.

Учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за Україну, й виконали Гімн України.

Захід відкрили голова Горохівської міської ради Віктор Годик і директор Горохівського фахового коледжу ЛНУП Олег Жельчик. Вони подякували учасникам змагань за небайдужість і бажання зробити свій вклад у перемогу України.

Читайте також: Польські благодійники передали Волинському медоб’єднанню МВС автомобіль швидкої допомоги.

Волейболісти змагалися в чотирьох підгрупах із неймовірним азартом. Особливо напруженими були фінальні матчі, в яких перемогу виборювали  команди «Чаруків», ВК «Вільхівка», СК «Блудів» та «Олімп». 

Бронзовими призерами стала команда «Олімп», срібними призерами – команда СК «Блудів», переможцем – команда ВК «Вільхівка».

Головним підсумком турніру є 10200 гривень благодійних коштів. Організатори спортивного злету - сектор молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради і голова Горохівської міської ради Віктор Годик - адресують вдячність усім учасникам та вболівальникам турніру за кошти, зібрані для ЗСУ.   

Оксана ЛАВРЕНЮК, завідувачка сектору молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я  Горохівської міської ради.

 

 

 

 

 

Telegram Channel