Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Якщо путін помре – це не буде подією», – Піонтковський

путіна чекає поразка.

Фото 24tv.ua.

«Якщо путін помре – це не буде подією», – Піонтковський

Російські політики почали розуміти, що їх чекає поразка у війні

Тож, якщо путін помре, то для них це не стане подією. Водночас сам президент росії вже розуміє, що його цілі щодо війни нездійсненні.

Про це 24 каналу розповів російський публіцист Андрій Піонтковський.

За його словами, російські політики вже усвідомили поразку у війні проти України, і вони відчайдушно намагаються «врятувати обличчя».

Зараз його виступ показує, що він вже не в силах.

І тому якщо завтра путін помре, це не буде подією. Ви ж пам'ятаєте, що цю «нову лінію» військові почали обережно «промацувати» ще 24 березня після заяви одного з генералів, який сказав, що вони не збиралися бомбардувати міста, – вважає Піонтковський.

Публіцист запевнив, що путін цьому опирався, в нього півтора місяці була внутрішня боротьба. «Зараз його виступ показує, що він вже не в силах. За нього вболівають лише російські пропагандисти», – додав він.

На його думку, виступ путіна 9 травня показав, що він розуміє, що ті цілі, які він планував досягти в Україні – немислимі. Їх неможливо буде ніколи виконати та досягти.

Піонтковський запевнив, що кремлівський глава так само розуміє, що силове керівництво, яке його оточує, намагаючись максимально наблизити лінію зіткнення до кордонів Луганської та Донецької областей.

«Тобто зараз характер війни йде не на знищення української держави, це «територіальна суперечка» з сусідньою державою. Путін це розуміє. Так само це розуміють усі причетні до його бункера», – додав публіцист.

Читайте також: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel