Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Попри війну на Горохівщині ремонтують дороги (Фото)

Ремонтні роботи виконує бригада підприємця Карапета Асатуряна.

Фото Володимира Братчуна.

Попри війну на Горохівщині ремонтують дороги (Фото)

Хоча воєнний стан суттєво сповільнює роботи над оновленням дорожнього покриття

– Україні нелегко, війна з ворогом потребує багато ресурсів, однак вона не скасовує тих завдань, які має виконувати мерія задля елементарних зручностей жителів Горохівської територіальної громади, - прокоментував голова Горохівської міської ради Віктор Годик.

Заплановані ремонтні роботи відбувалися на дорогах державного значення (вул. Козацька та Берестецька) та на найбільш аварійних ділянках на вулицях Богдана Хмельницького, Незалежності, Паркова, Гетьманська, Лисенка, Ігоря Сливки.

Лідер каже, що на Горохівщині немає байдужих людей, якщо йдеться про збір гуманітарних вантажів для ЗСУ чи наведення благоустрою міста й сіл. 

Він повсякчас адресує вдячність землякам, які безкорисливо допомагають ЗСУ й водночас турбуються про державу й громаду, роблячи хороші справи кожен на своєму місці. 

Цього місяця у Горохові заплановані ремонтні роботи відбувалися на дорогах державного значення (вул. Козацька та Берестецька) та на найбільш аварійних ділянках на вулицях Богдана Хмельницького, Незалежності, Паркова, Гетьманська, Лисенка, Ігоря Сливки.

За словами Віктора Годика, ремонтні роботи виконує бригада підприємця Карапета Асатуряна. Щоправда, через війну населені пункти громади позбуватимуться ям не так швидко, як хотілося б, однак Україна переможе й свято буде на всіх вулицях.

Читайте також: Горохівська громада отримала дуже потрібний подарунок від польського міста-побратима (Фото).

 

Telegram Channel