Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У громаді на Волині оголосили триденну жалобу – загинув Герой Василь Демедюк

Герої не вмирають!

Фото Pixabay.

У громаді на Волині оголосили триденну жалобу – загинув Герой Василь Демедюк

Похорон полеглого бійця відбудеться у селищі Головне Ковельського району 28 травня о 12.00

27-29 травня на території Головненської громади Ковельського району оголосили жалобу з метою вшанування пам'яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні Демедюка Василя Васильовича із селища Головне.

Про це інформують на сторінці громади.

Відповідно до розпорядження селищного голови, на знак скорботи за загиблим на території громади буде приспущено Державний прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Просимо мешканців громади вшанувати світлу пам'ять нашого Героя живим коридором у населених пунктах по маршруту слідування траурної процесії.

Також встановлено обмеження на проведення розважальних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування

«Просимо мешканців громади вшанувати світлу пам`ять нашого Героя живим коридором у населених пунктах по маршруту слідування траурної процесії. Приносимо щирі співчуття рідним, близьким. Сумуємо разом з Вами», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel