Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
лукашенко дав наказ створити у білорусі «народне ополчення»

Самопроголошений президент хоче в рази збільшити чисельність білоруської армії.

Фото з відкритих джерел.

лукашенко дав наказ створити у білорусі «народне ополчення»

Самопроголошений президент білорусі александр лукашенко хоче в рази збільшити чисельність білоруської армії, створивши «народне ополчення»

Як повідомляє Європейська правда із посиланням на БЕЛТА, таку заяву зробив міністр оборони Білорусі Віктор Хренін.

За його словами, що наказ про створення ополчення був даний лукашенком.  «Ми бачимо, що це питання також дуже важливе. Головне, що у нас є для цього люди і озброєння. Дійсно, кількість захисників нашої країни може збільшитися в рази. Це має велике значення в ситуації, що склалася. Відповідь буде адекватною, якщо хтось прийде на нашу землю», - заявив Хренін.

Ми бачимо, що це питання також дуже важливе. Головне, що у нас є для цього люди і озброєння. Дійсно, кількість захисників нашої країни може збільшитися в рази. Це має велике значення в ситуації, що склалася. Відповідь буде адекватною, якщо хтось прийде на нашу землю», - заявив Хренін.

Нещодавно лукашенко заявив про купівлю у рф ракетних комплексів «Іскандер» та С-400, здатних суттєво змінити розклади щодо участі білорусі у війні з Україною.

При цьому лукашенко неодноразово стверджує, що білорусь не є агресором в російсько-українській війні, закликаючи Захід зняти з білорусі накладені санкції.

Читайте також: Усиновили чотирьох дітей — і народили свою четверню.

Реклама Google

Telegram Channel