Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Голова ВР підтвердив закордонні відрядження Порошенка, – Ірина Геращенко

Пані Геращенко просить голову ВР публічно підтвердити наявність всіх розпоряджень.

Фото eurosolidarity.org.

Голова ВР підтвердив закордонні відрядження Порошенка, – Ірина Геращенко

Це доводить, що дії прикордонників незаконні

Співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко повідомила, що Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підтвердив закордонні відрядження Петра Порошенка.

Стефанчук підкреслив, що підписав 2 розпорядження про закордонні відрядження Петра Порошенка.

«Тільки но мала телефонну розмову з Головою ВР Русланом Стефанчуком. Він підкреслив, що підписав 2 розпорядження про закордонні відрядження Петра Порошенка. І що в нього немає інших розпоряджень, з іншими реквізитами чи QR кодами, бо діють ці», – написала Геращенко у Facebook.

«Пан Руслан поінформував, що вчора мав дуже насичений день, рано ліг спати, тому ми не могли з ним зв’язатися о 23 вечора вчора. На заклики долучитися до нашого відстоювання демократії, прав опозиції і парламентаризму, які почали порушуватися в Україні не сьогодні, а подих автократії вже надто відчутний, голова ВР сказав, що не поділяє моїх застережень і вважає ці заяви несуттєвими», – пише Геращенко.

«Ми дякуємо голові ВР за те, що підтвердив наявність всіх розпоряджень і просимо зробити це публічно. Ганебна історія і відмазки виконавців всіх цих тем з відключенням телеканалів, марафоном єдності без опозиції, тепер вже не випуском з країни лідера опозиції, який має вже сьогодні виступати на ПА НАТО у Вільнюсі», – резюмує Ірина Геращенко.

Читайте також: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Джерело: «Європейська Солідарність».
Telegram Channel