Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На окупованих територіях Донбасу назрівають бунти через незаконну мобілізацію

Російська армія почала відчувати нестачу військових.

Фото 24tv.ua.

На окупованих територіях Донбасу назрівають бунти через незаконну мобілізацію

Росіяни через великі втрати у війні проти України шукають бодай якісь шляхи поповнення рядів «гарматного м'яса»

Ворог жене у бій всіх, кого може змусити йти на війну, передає 24 канал.

Російська армія почала відчувати нестачу «гарматного м'яса», позаяк їхні втрати у війні проти України сягнули вже 30 тисяч. Для поповнення втрат вони вирішили зігнати у свої ряди всіх чоловіків на територіях так званих «ДНР» та «ЛНР».

Вже зараз готуються акції протесту чоловіків, які не хочуть ставати «гарматним м'ясом», та дружин незаконно мобілізованих.

Втім, росіянам доводиться зустрічатися з опором, адже помирати від куль українських героїв на тимчасово окупованих територіях ніхто не палає бажанням. Про це повідомила Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

Згідно з її інформацією, в так званих «ЛНР» та «ДНР» внаслідок примусової мобілізації чоловічого населення назрівають серйозні бунти. Вже зараз готуються акції протесту чоловіків, які не хочуть ставати «гарматним м'ясом», та дружин незаконно мобілізованих. Заходи будуть спрямовані проти «влади» незаконних псевдодержав.

Також відомо про випадки перестрілок між російськими солдатами та місцевими жителями, яких примусово мобілізували до російської армії. так звана «військова прокуратура» намагається придушити протести та розганяє усіх невдоволених, але це лише загострює ситуацію.

Окрім того, правозахисники повідомляють про те, що кількість випадків складання зброї в «арміях» самопроголошених псевдодержав впродовж останніх двох тижнів суттєво зросла, їх почали рахувати тисячами.

Останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel