Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
А ліфт найчастіше їздить усе ж на перший поверх

Волинь-нова

А ліфт найчастіше їздить усе ж на перший поверх

Хоча, судячи з ваших відповідей, про це знає не так багато наших учасників

Тому перш за все нагадаю запитання, яке для багатьох виявилося доволі каверзним.

«Гранатобуз із секретом-7»

Якщо ви дізнаєтеся, на який поверх найчастіше їздить ліфт у 12-поверховому готелі «Лучеськ», додасте до цієї цифри 42, а потім помножите на 5, отримаєте травневий «заробіток» країни — творчого конкурента України, в яку торік їздив Грицько Гарбуз.

Назву якої країни ми заховали в гранатобузі?

На щастя, не для всіх, адже одразу 5 наших учасників вказали правильну відповідь – слово «Греція» (на «Євробаченні» ця країна цьогоріч отримала 215 балів, що й було зазначено у тому ж номері, в якому давали запитання про «заробіток». А Грицько Гарбуз у Греції, до речі, запам’ятав лише два слова: «Калімера» («Доброго ранку!») і «Каліспера» («Добрий вечір!»). – Авт.). Тому нам довелося проводити жеребкування, оскільки, за умовами, переможців має бути два. І допомогла нам у цій справі прима Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, народна артистка України Людмила Приходько, яка у вівторок мала особливий у році день на особливі слова. Іменини. З легкої руки пані Людмили по 100 гривень від імені Катерини Журавель із села Карасин Камінь-Каширського району Волині і Наталії Белої з міста Винники Львівської області ми перерахуємо на допомогу Збройним силам України.

На сторінках наших газет – «Волині» і «Цікавої» – ми б’ємо ворога за допомогою конкурсу інтелектуалів, переможці якого заробляють кошти для Збройних сил України.

Переможців туру назвали – час шукати нових інтелектуальних волонтерів.

«Гранатобуз із секретом-11»

Намісник Бога на землі (не Папа Римський). Вдома – поліцейський, на роботі – помічник шефа, який інколи боїться одного із головних озброєнь... прибиральниці.

Що за предмет ми заховали у гранатобузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 19 червня (включно) тільки у вигляді sms-повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «Гранатомет» (Галина Гармата)). Цей номер і братиме участь у щотижневому жеребкуванні при розіграші призових волонтерських 200 гривень (100 – від «Волині-нової» і 100 – від «Цікавої газети на вихідні»), якщо правильних відповідей буде більше, як одна. Ці кошти ми перерахуємо на допомогу українській армії, вказавши ваше ім’я як волонтера-благодійника.

Вам – «Калімера» чи «Каліспера»! А російським окупантам – смерть!

Грицько ГАРБУЗ

Читайте також: російський диктатор боїться з'являтися на публіці, бо хвороба дає про себе знати.

Telegram Channel