Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У Бердянську окупанти створюють штучні черги, щоб показати «бажання» українців отримати паспорти рф

Отакої...

Фото: УНН.

У Бердянську окупанти створюють штучні черги, щоб показати «бажання» українців отримати паспорти рф

 У місті окупанти створюють штучні черги в ЦНАПи

Як повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони, так рашисти хочуть продемонструвати начебто «бажання» місцевих жителів отримати російські паспорти, передає УНН.

Громадян, які не погодились стояти в чергах, відправляють на громадські роботи.

Окупаційна адміністрація Бердянська створює штучні черги в місцеві ЦНАПи. Щоб продемонструвати начебто «бажання» місцевих жителів отримати російські паспорти, всіх, хто стоїть на обліку у військовій комендатурі Бердянськ, примусово відправляють до ЦНАП для створення черг перед пунктами фотографування на документи. Громадян, які не погодились стояти в чергах, відправляють на громадські роботи.

Крім того, на тимчасово окупованих територіях півдня України спостерігалась робота мобільної групи радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби ЗС РФ. Під час роботи зазначених груп на кожній конкретній локації в радіусі від кілометра зникав мобільний зв’язок українських операторів та блокувалась можливість перегляду українських сайтів в мережі Інтернет. Після переміщення групи з локації доступ до українських сайтів відновлювався. Імовірно, що головне завдання зазначених груп – пошук проукраїнськи налаштованих осіб та членів їхніх сімей.

У Бердянську російські окупанти намагаються переконати місцевих перейти на мобільні мережі російських операторів. Загарбники стверджують, мовляв, українські мережі нібито працюють нестабільно.

Читайте також: У бою з окупантами загинув 31-річний Герой з Рівненщини.

Реклама Google

Telegram Channel