Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Горохівщині розшукують полісмена, якого поважають навіть хулігани

«Спасибі за чудову службу, любов і справжню дружбу!».

Фото із сайту npu.gov.ua.

На Горохівщині розшукують полісмена, якого поважають навіть хулігани

... щоб подякувати йому за Професіоналізм, Патріотизм, Порядність і привітати його з Днем народження

День 21 червня настав сонячним від прегарних вітань для начальника сектора превенції відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області майора поліції Петра ОЛЕКСЮКА.

Шановний Петре Анатолійовичу!

Щиро вітаємо Вас із молодечим 43-річчям! Маємо за честь бути Вашими колегами, бо в колективі Ви лідер, який поважає свою професію і всіх, хто дорожить честю офіцера.

Горохівський міський голова Віктор Годик нагороджує Грамотою за сумлінне виконання службових обов’язків Петра Олексюка.

На урочистості з нагоди Дня дільничного офіцера поліції Горохівський міський голова Віктор Годик нагородив Грамотою за сумлінне виконання службових обов’язків начальника сектору превенції відділення поліції №2 Луцького районного відділу поліції ГУНП у Волинській області Петра Олексюка. Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Ваша вдача асоціюється з людяністю й інтелігентністю, з порядністю й доброзичливістю. Ви неймовірний друг, чоловік слова і діла, людина, яка ніколи й нікого не залишить у біді, щиро порадіє, мудро порадить.

Ви неймовірний друг, чоловік слова і діла, людина, яка ніколи й нікого не залишить у біді, щиро порадіє, мудро порадить.

Бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я! Нехай у мирній Україні щасливою буде Ваша чудова сім’я і добропорядна родина. Багатійте друзями, удачею, любов’ю, зірками успіхів у кожній справі і на пагонах. Всіх гараздів зичимо Вам із роси і води!

Щиро з повагою – колектив відділення поліції №2 (м.Горохів) Луцького районного відділу поліції ГУНП у Волинській області й щирі друзі з газети «Волинь-нова»  і сайту volyn.com.ua.

Нехай у подарунок Вам стане ще й ця пісня:

Читайте також у нас: «Перша леді Олена Зеленська потрапила на обкладинку 200-літнього видання (ФОТО)​».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel