Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Стало відомо, хто загинув під час атаки на ТЦ «Амстор» у Кременчуці

Фахівці вже ідентифікували 17 загиблих. 

Фото 24tv.ua.

Стало відомо, хто загинув під час атаки на ТЦ «Амстор» у Кременчуці

Більшість були працівниками магазинів, розташованих у закладі

Фахівці вже ідентифікували 17 загиблих під час атаки на ТЦ «Амстор» в Кременчуці. 

Про це повідомляє «Кременчуцька газета». 

За словами директорки лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» Оксани Корлякової, два пацієнти з лікарні переведені до інших медустанов країни. Жінку - до Києва, а чоловіка - до Полтави. В реанімації медзакладу залишається 2 пацієнта, інші лікуються у відділеннях.

Фахівці вже ідентифікували 17 загиблих. 

Прокурор Полтавської області Антон Столітній на брифінгу розповів, що загалом до медиків за допомогою зверталася 101 особа. З них госпіталізовано було 54 особи, з яких у тяжкому стані — 31. Одна з госпіталізованих осіб померла у лікарні.

Фахівці вже ідентифікували 17 загиблих. 

«Наразі 17 загиблих ідентифіковані. З них працівників ТЦ «Амстор» — одна особа, вісім осіб — працівники «Комфі», відвідувачів — сім, один працівник магазину «EVA». Збігів профілів ДНК, за якими ми не змогли встановити роль — 4. Наразі надійшло 44 звернення про безвісти зниклих громадян. З них місце перебування 23 осіб уже встановили. У розшуку 21 особа, яких 17 ідентифікували як загиблих», — розповів Столітній.

Раніше в «Комфі» повідомляли, що один їхній працівник загинув, 5 осіб ушпиталені, а 9 вважаються зниклими. В «EVA» повідомляли про зникнення працівниці на ім'я Софія. 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel