Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Резніков повідомив, скільки окупантів дістали поранення у війні росії проти України

Олексій Резніков.

Фото: novynarnia.com.

Резніков повідомив, скільки окупантів дістали поранення у війні росії проти України

Росія на війні проти України вже втратила понад 30 тисяч своїх військових

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков під час зустрічі з групою німецьких депутатів від фракції ХДС/ХСС на чолі з виконуючим обов’язки керівника комітету Бундестагу у закордонних справах паном Томасом Ерндлем, передає Цензор.НЕТ.

«Ворог втратив понад 30 000 своїх солдат в Україні. Понад 90 000 росіян – поранені. Дуже багато зниклих безвісти. російське керівництво багатьох окупантів видає як «загублених», щоб не виплачувати грошові компенсації родинам. Агресор прагне вийти на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей. Також ставить завдання щодо утримання та забезпечення сухопутного коридору з окупованим Кримом, блокування морських комунікацій України у Чорному морі. У свою чергу, територію білорусі використовує для нанесення ракетних ударів по Україні. Ми робимо все, щоб обороняти усі потенційно загрозливі напрямки», - наголосив очільник Міноборони.

Ворог втратив понад 30 000 своїх солдат в Україні. Понад 90 000 росіян – поранені. Дуже багато зниклих безвісти. російське керівництво багатьох окупантів видає як «загублених», щоб не виплачувати грошові компенсації родинам.

За словами Резнікова, «зберігати обличчя» Путіну, на що досі натякають окремі партнери, вже пізно.

«Після звірств та злочинів в Бучі, Бородянці, Ірпені, Маріуполі... Ми захищаємо свої землі, боремося за свободу, захищаємо весь європейський континент. Давайте просто разом переможемо ворога», - закликав міністр.

Також Резніков подякував німецьким парламентарям за підтримку Українського народу та надання допомоги Україні. 

Читайте також: Кремлівський диктатор зганьбився, вітаючи президента Індонезії.

Реклама Google

Telegram Channel