Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині розкупили партію нових марок «Українська мрія»

Оце так!

Фото volyn.com.ua.

На Волині розкупили партію нових марок «Українська мрія»

Філателістичну продукцію розпродали за чотири дні

На Волині у відділеннях «Укрпошти» за чотири дні розпродали 90 тисяч екземплярів нової поштової марки «Українська мрія», – розповів Суспільному телефоном керівник Волинської дирекції «Укрпошти» Іван Люсак, передає Суспільне.

Вся партія реалізована. 1 липня допродали в окремих відділеннях.

Охочих придбати марку, ескіз якої намалювала школярка Софійка Кравчук із міста Любомля Волинської області, було чимало, – каже очільник обласної дирекції «Укрпошти».

«Вся партія реалізована. 1 липня допродали в окремих відділеннях. Магніти ще є, футболки продали, але ще будуть. А марок, конвертів, листівок вже немає», – зазначив Іван Люсак.

На відміну від попередніх марок «Рускій воєнний корабль… всьо», котрі привозили партіями по 27 тисяч та 19 тисяч 800 екземплярів, поштові марки «Українська мрія» отримали відділення «Укрпошти» в області однією партією. Інших постачань, зі слів Івана Люсака, із зображеним українським літаком не буде.

Як додав керівник Волинської дирекції «Укрпошти», наступна, четверта серія марок «Добрий вечір, ми з України» про «тракторні війська» з'явиться на Волині, ймовірно, в липні.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel