Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ситуація на кордоні Волині з білоруссю під контролем

Все під контролем!

Фото: Відкриті джерела.

Ситуація на кордоні Волині з білоруссю під контролем

Боротьба триває. Не лише на полі бою

Не час розслаблятися. Сумлінно виконувати свої щоденні обов'язки, зберігати спокій, підтримувати рідних, допомагати армії, вірити в перемогу – це досить велика справа, яка, переконана, під силу кожному. Про це пише у Facebook голова Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольга Ващук.

«Разом із тим, нагадую про дотримання вимог воєнного стану. Важливо зайве не навантажувати і так непросту роботу військових. Також не забуваймо про реагування на повітряні тривоги. Будьмо пильні!

Разом із тим, нагадую про дотримання вимог воєнного стану. Важливо зайве не навантажувати і так непросту роботу військових. Також не забуваймо про реагування на повітряні тривоги. Будьмо пильні!

Отримала ранкове зведення від прикордонників. Повідомляють, що рубежі в межах району цілі. Ситуація стабільна. Все під контролем. Спасибі за службу!

Тримаємо тил! Разом переможемо! Слава Україні та її Героям! Вічна шана нашій небесній армії!», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Скинули з вертольота: український прапор на Зміїному чекатиме на прибуття військових. І тоді буде майоріти«.

Реклама Google

Telegram Channel