Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На пляжах Рівненщини ловили п’яних відпочивальників

Людей закликають не нехтувати правилами безпеки.

Фото поліції Рівненської області.

На пляжах Рівненщини ловили п’яних відпочивальників

Поліцейські Рівненщини за результатами профілактичних рейдів на водоймах склали 13 адмінматеріалів

Учора, п’ятого липня, ювенальні поліцейські, дільничні офіцери, поліцейські офіцери громад, екіпажі груп реагування патрульної поліції області роз’яснювали відпочивальникам про заходи особистої безпеки, покликані убезпечити їх від нещасних випадків. Загалом, на берегах річок та ставків провели 127 профілактичних бесід із дітьми та їхніми батьками. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Працівники поліції наголошували дорослим про заборону розпивання алкоголю, адже основними причинами загибелі на водоймах є купання в стані сп’яніння та порушення елементарних правил поведінки. За результатами рейду на дев’ятьох правопорушників склали адмінпостанови за статтею 178 КУпАП. 

Працівники поліції наголошували дорослим про заборону розпивання алкоголю, адже основними причинами загибелі на водоймах є купання в стані сп’яніння та порушення елементарних правил поведінки.

Крім того, відпочивальникам зауважили на тому, що неповнолітні в жодному разі не можуть купатися без нагляду дорослих. Також акцентували увагу на забороні запливати за межі зони для купання, стрибати у воду зі споруд, не пристосованих для цього, і в місцях з невизначеною глибиною та станом дна. Дітям рекомендували не організовувати ігри та розваги, пов’язані з пірнанням та небезпекою для тих, хто перебуває поруч у воді.

А от на водоймі у Радивилові поліцейські виявили двох малолітніх: 5-річного хлопчика та його 12-річну сестру, які купалися без дорослих. Обох дітей працівники ювенальної превенції доставили додому. Чотири аналогічні факти зафіксували і на території Сарненського району. За усіма фактами на батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків склали протоколи на статтею 184 КУпАП. 

Нагадаємо, на Рівненщині із початку червня водна стихія забрала життя 14 осіб, серед яких — п’ятеро дітей.

Читайте також: На Рівненщині підліток впав з матраца і втопився, а немовля в тяжкому стані.

Telegram Channel