Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Горохівський коледж благословив на професійну дорогу ще понад 100 випускників

На знімках: моменти незабутньої урочистості.

Фото з архіву Горохівського коледжу.

Горохівський коледж благословив на професійну дорогу ще понад 100 випускників

У Горохівському фаховому коледжі Львівського національного університету природокористування відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів фахового молодшого бакалавра та молодшого спеціаліста випускникам спеціальностей: «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Агрономія» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Ми, викладачі, щодня раділи, дивлячись, як до цієї світлої миті впевнено крокували понад 100 юнаків і дівчат. На жаль, вони дорослішали у важкий час війни. Але всі ми, хто навчав і навчався, віримо в перемогу і наше щасливе майбутнє в мирній Україні. Я вдячний випускникам за те, що вони обрали саме Горохівський фаховий коледж ЛНУП, і бажаю успішно реалізувати себе у житті. На урочистості їх вітали представники Львівського національного університету природокористування: декан факультету управління, економіки і права Володимир Мирославович Ковалів, доцент кафедри обліку і оподаткування Оксана Степанівна Прокопишин, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Володимир Романович Крупа, декан факультету агротехнологій і екології Володимир Васильович Бальковський, доцент кафедри генетики, селекції та захисту рослин Олег Миколайович Андрушко.

Випускники коледжу передали Збройним Силам України 7000 гривень.

Шановні гості запросили запросили юних вступати до університету. Здійснення всіх мрій їм по-материнськи зичили заступниця директора з навчальної роботи Оксана Генсецька, заступниця директора з виховної роботи Світлана Білик, завідувачки бухгалтерського та агрономічного відділень Оксана Воляник і Наталія Крук, методистка технологічного відділення Надії Загоруйко, куратори груп Марія Долінська, Вікторія Киричук, Оксана Романюк і Галина Сальнікова. Усім працівникам коледжу було дуже приємно чути від наших вихованців вдячні слова за роки, проведені ними разом із нами. Їх промовили Мирослав Генсецький, Діана Вавринюк, Іванна Дмитрук, Тетяна Онофрий та Богдана Ільків.

Від імені всіх вони запевнили: знання, здобуті в коледжі неодмінно реалізують. Випускники коледжу передали Збройним Силам України 7000 гривень.

Олег ЖЕЛЬЧИК, директор відокремленого структурного підрозділу «Горохівський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування»

Читайте також: «Ні» повинні заохочувати дітей до контакту, а не до замкнутості: поради батькам

 
 
 

 

Реклама Google

Telegram Channel