Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Він убив чудову людину»: поліцейський з Львівщини розстріляв тероборонівця у Рівному

Тепер йому назавжди 42 роки.

Фото: РадіоТрек.

«Він убив чудову людину»: поліцейський з Львівщини розстріляв тероборонівця у Рівному

Резонансна подія сталася вчора прямо у супермаркеті біля міської лікарні

Чоловіка зухвало розстріляв 27-річний поліцейський зі Львівщини, бо йому завадили пограбувати обмінник.  Згодом з'ясувалося, загиблий – доброволець роти швидкого реагування ДФРМТГ №1. Його звали Роман Ніколайчук, тепер йому назавжди 42 роки, повідомляє подробиці РадіоТрек.                                            

«З перших днів війни чоловік долучився до Добровольчого формування Рівненської міської територіальної громади №1, аби захищати наше місто та його мешканців.У пам’яті рідних, близьких і побратимів роти швидкого реагування ДФРМТГ №1 він назавжди залишиться усміхненим, щирим, добрим, активним та сміливим», - пишуть на сторінці ДФТГ Рівне.

Роман Ніколайчук народився у Рівному 1 січня 1980 року. Завершив навчання у Рівненській ЗОШ №24, далі - в ПТУ №1. Згодом пішов служити в армію. Потім працював і заочно закінчив навчання у Волинському Національному Університеті ім. Лесі Українки за спеціальністю «правознавство».

Зі школи він захоплювався туризмом, активними видами спорту, альпінізмом і згодом підкорив чимало вершин.

 

 Зі школи він захоплювався туризмом, активними видами спорту, альпінізмом і згодом підкорив чимало вершин.

Також Роман Ніколайчук був активним членом Оржівського клубу спортивного орієнтування «Равлики», ентузіастом і натхненником розвитку мисливського собаківництва в Україні, допомагав популяризувати спорт серед дітей і молоді на Рівненщині. 

Він був досвідченим мисливцем і власником двох мисливських собак породи лабрадор ретривер. Так, зі своїм собакою Роні він неодноразово перемагав у національних і міжнародних кінологічних змаганнях собак мисливських порід та був чемпіоном України.

У загиблого залишилася дружина, діти та внуки. Зараз вони потребують нашої підтримки. Допомогти сім’ї Романа Ніколайчука можна, переказавши кошти на картку дружини.

Реквізити для допомоги: Олена Жаран - 5363 5420 3004 2775.

Читайте також:  «У місті на Волині провели в останню дорогу Героя Сергія Артюхова (Фото)».

Реклама Google

 

 

 

 

Telegram Channel