Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Вони продають вібратори, щоб купити військовим коліматори

Від початку війни Hotmamas передали армії понад 200 000 гривень.

Фото Pixabay.

Вони продають вібратори, щоб купити військовим коліматори

Секс-крамниця Hotmamas задонатила армії понад 200 тисяч гривень

Львівський магазин донатить армії від продажу інтимних іграшок. Про це пише «То є Львів».

Історія Hotmamas почалася з освітнього блогу про секс. У 2019-му його вела Наталка Грабович, в неї тоді замовили рекламу девайсу 18+.

Так з’явилася ідея доповнити свій блог продажем інтимних девайсів. Згодом з подругою Наталка вирішила відкрити власну крамницю.

Я підвішую певний товар і кажу: «Задонатьте, наприклад, на фонд «Повернись живим», або на ЗСУ чи до благодійного фонду Сергія Притули».

Упродовж 3 років продають лубриканти, інтимні іграшки й сексуальну білизну. З початком війни розігрували набори Hotmamas, щоб зібрати на армію.

«Я хотіла просто передати це в руки нашим покупцям, нашим клієнтам, тому що я підвішую певний товар і кажу: «Задонатьте, наприклад, на фонд «Повернись живим», або на ЗСУ чи до благодійного фонду Сергія Притули», — розповідає співвласниця крамниці Наталія Грабович.

 З перших днів війни дівчата призупинили роботу, а за тиждень – повернулися в офіс. Прохання «залишатися в укритті» ігнорували, аби віддати клієнткам замовлення.

«Люди виїжджали зі своїх домівок, і вони їхали за кордон через Львів, і часто я моталась, не сиділа постійно в офісі, бо ми не працювали і люди казали: «Мені потрібно вже, я сьогодні їду в Польщу, мені потрібно все, бо я їду в Польщу! Будь ласка, дайте мені чогось», і я така: «Добре». 3-4-5 разів я їздила в офіс просто, щоб віддати замовлення, бо це були наші клієнти з інших міст», — згадує продавчиня Анастасія Папроцька.

Від початку війни Hotmamas передали армії понад 200 000 гривень. Hotmamas дарує вам задоволення сьогодні, а зведення Генштабу – завтра.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel