Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Помер нардеп двох скликань з Волині

Петро Кравчук народився 1962 року.

Фото: visnyk.lutsk.ua.

Помер нардеп двох скликань з Волині

Чоловік був родом з Ковельщини

Відійшов у вічність волинянин Петро Кравчук. Він – народний депутат України 5-го та 6-го скликань від ВО «Батьківщина». Також очолював Державну службу автомобільних доріг України, був заступником міністра транспорту та звʼязку та директором Державної адміністрації автомобільного транспорту.

Про це у фейсбуці написала невістка Петра Кравчука Ліза Кравчук

«ТАТО, дідусь, чоловік, брат, друг… Сьогодні помер тато мого чоловіка, який став і мені рідним татом Петро Кравчук… Дякую Богові за його життя, за синів, працю і любов, яку ми отримували від тата всі ці роки! Ніколи не відчувала себе невісткою, з перших днів я стала «дитиною і дочкою» і цим багато сказано! Дякую всім друзям і родичам, які були разом з татом, підтримували і просто поважали його! Я знаю, що ви плачете разом з нами! Ми приймаємо ваші співчуття) Цінуймо батьками, поки вони з нами Це таке благословіння мати ЖИВИХ батьків!!! Але і зараз я знаю, що Бог, якому вірив тато і Якому служив – вже прийняв його душу і тато зараз в обіймах Бога, там, де немає болю і сліз!» – йдеться в дописі.

Петро Костянтинович Кравчук (11 липня 1962, село Підріжжя, Ковельський район, Волинська область — 3 серпня 2022) – український політик. 

Довідково:

Петро Костянтинович Кравчук (11 липня 1962, село Підріжжя, Ковельський район, Волинська область — 3 серпня 2022) – український політик. Народний депутат України 5-го та 6-го скликань. Голова Державної служби автомобільних доріг України (з 9 січня до 21 серпня 2008). Колишній заступник міністра транспорту та зв'язку України — директор Державної адміністрації автомобільного транспорту. Член партії ВО «Батьківщина».

Telegram Channel