Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Синоптик попередив про різку зміну погоди в Україні

Отакої!

Фото Укрінформ.

Синоптик попередив про різку зміну погоди в Україні

Найближчими днями спека на півдні та сході Україні слабшатиме, проте налетять дощі та грози

До вихідних в Україні поступово зміниться погода. Зокрема, спека, яка зараз охопила схід, південь та більшість центральних областей, трохи ослабне. Натомість в Україну прийдуть дощі та грози.

Такий прогноз на найближчі три дні зробив синоптик Ігор Кібальчич, передає meteoprog.

Розмитий атмосферний фронт спричинить короткочасні грозові дощі.

Погода 10 серпня

За прогнозом синоптика, суттєвих опадів в Україні у середу, 10 серпня, не очікується. Швидкість вітру становитиме 7-12 м/с, а вдень у південних областях місцями очікуються пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +13…+18 °С, на півдні та сході до +22 °С. Вдень повітря прогріється до +24...+29 °С, у південних та східних областях +32...+37 °С.

Погода 11 серпня

За словами синоптика, у четвер, 11 серпня, розмитий атмосферний фронт спричинить короткочасні грозові дощі в окремих районах Лівобережжя країни. Вітер утримається північно-східний, 7-12 м/с, вдень у центральних та південних областях очікуються пориви до 15-20 м/с. Температура вночі становитиме +13…+18 °С, у Приазов'ї та на сході до +21 °С. Вдень повітря прогріється до +24…+29 °С, у Приазов'ї, Криму та на сході до +30…+35 °С.

Погода 12 серпня

Перед вихідними, за словами Ігоря Кібальчича, атмосферний тиск трохи знизиться, а разом із ним погода в Україні стане більш нестійкою. Подекуди пройдуть дощі з грозами. Температура повітря становитиме: вночі +13…+18 °С, вдень +23…+28 °С, на південному сході країни та в Криму спека остабне до +32 °С.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel