Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Не могли добудитися»: на Білому озері ледь не загинув відпочивальник

Будьте обережні!

Фото svitom.info.

«Не могли добудитися»: на Білому озері ледь не загинув відпочивальник

Цього року на водних об‘єктах області загинуло 20 людей, серед них 5 дітей. Минулоріч нещасних випадків було бульше — було 34, проте дітей було менше

Як повідомив під час брифінгу начальник Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об‘єктах Анатолій Якимчук, кількість загиблих дітей зросла у зв'язку з неналежним слідкуванням з боку батьків, передає itvmg.com.

Заснув на матрасі, виплив на центр озера, людину неможливо було добудитися, поки не обмили водою.

«Минулого року в Рівненській області було 19 пляжів. Цього року — 12 пляжів. На даний час там немає випадків загибелі людей. В основному це трапляється у невідведених місцях. Для нас є проблематичними річки Горинь, Стир і Случ. На цих річках у 70-80% топляться люди. Купатися можна лише у спеціально відведених місцях, де є рятувальні пости», - наголосив Анатолій Якимчук.

Рятувальники Рівненщини запобігли прикрому випадку на Білому озері.

«Коли чергував на Білому озері, то був свідком. Заснув на матрасі, виплив на центр озера, людину неможливо було добудитися, поки не обмили водою. Привели до тями, доставили бо берега. От, наприклад, людина випила, лягла на матрац, уві сні перевернулася, впала у воду, тіло розігріте, напідпитку орієртації немає», - розповів начальник відділу техногенної безпеки в ГУ ДСНС у Рівненській області Роман Дрига.

Загалом в області є 198 малих і великих річок, 52 озера, 561 ставок.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel