Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Софія Ротару в рідному селі оголосила «бій» путіну

«Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до своєї Землі».

Фото із сайту tabloid.pravda.com.ua.

Софія Ротару в рідному селі оголосила «бій» путіну

«Приїхала на місце сили!»

Співачка Софія Ротару 7 серпня відзначила ювілей – легендарній артистці виповнилось 75 років. На своїй сторінці в соцмережі вона опублікувала свіже фото – співачка сидить на порозі будинку в селі Маршинці Чернівецької області, де вона народилася і виросла.

При цьому допис в Instagram зроблено російською мовою. «Приїхала на місце сили! Тут я росла, пішла до школи. Тут почала співати. Рідні Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до своєї Землі, відчувати зв’язок із тими, хто дав тобі життя, виховав та підтримував у твоїх починаннях», – написала вона.

Йдеться про «проєкт, який дбає про дружин і дітей військовослужбовців, котрі пішли на фронт, і матерів з дітьми, які втратили батька та чоловіка на цій війні»

Артистка також розповіла про гуманітарну ініціативу, яку вона підтримує «з перших днів початку повномасштабної війни». Йдеться про «проєкт, який дбає про дружин і дітей військовослужбовців, котрі пішли на фронт, і матерів з дітьми, які втратили батька та чоловіка на цій війні». Софія Ротару звернулась з проханням підтримати тих, «кому зараз важко, хто справді потребує нашої допомоги, де б ми не перебували і якою б мовою не говорили…».

«Сьогодні не час святкувати ювілей, сьогодні я молюся, щоб, як завжди, за кілька тижнів після мого дня народження, ми святкували День Незалежності України! Аби якнайшвидше замість повітряних тривог у кожному будинку, у кожній родині, у кожному місті нашої прекрасної України звучали пісні про Любов та Мир! Ваша Софія Ротару», – ідеться в її дописі.

Василина СМЕТАНА

Читайте також: Коли закінчиться війна: прогноз від найсильнішого екстрасенса України

Telegram Channel