Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Міжнародний фонд виплатить українцям по 6 660 гривень: хто та як може отримати гроші

Допомогу отримають 10 тисяч осіб, які подали заявку на порталі «єДопомога».

Фото slovoidilo.ua.

Міжнародний фонд виплатить українцям по 6 660 гривень: хто та як може отримати гроші

Як повідомило Міністерство соціальної політики України виплати українці можуть отримати від французької гуманітарної організації ACTED. Для цього потрібно подати заявку на порталі «єДопомога»

На виплати можуть розраховувати  найуразливіші соцгрупи українців, які проживають на тимчасово окупованих територіях, перебувають у зоні активних бойових дій. Насамперед допомогу виплатять мешканцям Харківської, Донецької, Херсонської, Дніпропетровської та Миколаївської областей. Допомогу отримують 10 тис. осіб, які подали заявку на порталі «єДопомога», передає ТСН.

Розмір допомоги становить 2 220 гривень на особу на місяць на особу, платитимуть 3 місяці.

Розмір допомоги становить 2 220 гривень на особу на місяць на особу, платитимуть 3 місяці. Тобто кожен отримувач допомоги зможе отримати у сумі 6 660 гривень.

ACTED - це організація, що діє в Україні від 2015 року, штаб-квартира знаходиться у Парижі. Після початку повномасштабної війни з Росією ACTED почала допомагати переселенцям і біженцям у сусідніх країнах Центральної Європи.За повідомленням організації вже 3 886 осіб, які постраждали від збройного конфлікту в Україні,  отримали фінансову допомогу від ACTED.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel