Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
В окупованій Кирилівці знайшли мертвим відомого бізнесмена

Триває слідство.

Фото nashemisto.dp.ua.

В окупованій Кирилівці знайшли мертвим відомого бізнесмена

Тіло чоловіка знайшли на одному з місцевих пляжів

Загиблим, ймовірно, є місцевий бізнесмен Геннадій Передерій, передає 24 канал.

Офіційних заяв щодо смерті підприємця не надходило – інформацію перевірити складно, оскільки населений пункт перебуває під тимчасовим контролем росіян. У засобах масової інформації зазначають, що ймовірна жертва окупантів була проукраїнськи налаштована.

На сторінці підприємця у фейсбуці є фотографії з українським прапором, а також репости патріотичних дописів чинного очільника Кирилівської громади Івана Малєєва, якого окупанти двічі брали у полон.

У раніше курортній Кирилівці, що розташовується на Азовському морі у Запорізькій області, ЗМІ повідомляють про смерть відомого бізнесмена й ресторатора Геннадія Передерія.

Тіло загиблого начебто знайшли на одному з пляжів селища, й чи є на ньому ознаки насильницької смерті – невідомо. Зазначається, що окупаційна влада навряд чи буде з'ясовувати та оприлюднить причину загибелі чоловіка.

Ймовірна жертва Геннадій Передрій є власником торгівельно-готельного комплексу «Азовська Рив'єра», а ще популярного у Кирилівці ресторану «Фішка», що розташовується на косі Пересип. Крім того, він володіє кількома магазинами та суші-кафе «Токіо».

Зауважується, що на сторінці підприємця у фейсбуці є фотографії з українським прапором, а також репости патріотичних дописів чинного очільника Кирилівської громади Івана Малєєва, якого окупанти двічі брали у полон.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel