Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Чому смартфони Samsung ніколи не втратять популярності

Фото stylus.ua.

Чому смартфони Samsung ніколи не втратять популярності

Серед актуальних смартфонів одними з найзатребуваніших вже кілька років вважають телефони Samsung. Навіть наявність більш доступних конкурентів не заважає виробникові продавати мільйонними тиражами свої пристрої.

Експерти інтернет-магазину Stylus розповідають, чим підкорили українців корейські смартфони, та чи варто розглядати їх для придбання.

Amoled-екрани з максимальною яскравістю та насиченістю

Понад десять років тому компанія Samsung розробила новий тип екранів для смартфонів на органічних світлодіодах. Ці дисплеї, які наразі в корейців купують чи не усі виробники пристроїв, привернули до себе увагу завдяки значному переліку переваг перед іншими технологіями:

  • насиченість кольорів;
  • невелика витрата енергії батареї;
  • реалістичність кольорів, особливо чорного;
  • мінімальна товщина, що дала змогу зменшити габарити і самих смартфонів.

Однак ця технологія має і дві особливості, що не дозволяють радити екрани Amoled кожному покупцеві: досить велика ціна цієї запчастини та, звісно, фінальна вартість такого телефону і ШІМ. Широтно-імпульсна модуляція – це явище, при якому вразливі користувачі помічають миготіння дисплею, яке впливає на них. Відсоток таких користувачів невеликий, приблизно до 20, їм зазвичай радять купувати пристрої з дисплеями IPS.

Особливості смартфонів Samsung

В кожному ціновому сегменті виробник щороку оновлює модельний ряд – і бюджетні, і флагманські моделі отримують нові опції та актуальні характеристики, тож у фанатів бренду є можливість будь-коли придбати щось свіженьке.

Технічно смартфони також ваблять гаджетоманів такими перевагами:

  • Продуктивними комплектуючими. Частіше в смартфонах Samsung використовують власні потужні чіпи Exynos, а інколи встановлюють привабливі рішення від Qualcomm.
  • Якісною оптикою. Камера цих смартфонів завжди демонструє чи не найкращу якість знімків в порівнянні з конкурентами.
  • Багаторічною підтримкою. Оновлення програмного забезпечення в актуальних моделях зазвичай надходить регулярно.
  • Оптимізованою енерговитратою. Автономність смартфонів Samsung не гірша, а подекуди краща за конкурентів навіть з більш ємними батареями.

Важливо, що при таких технічних даних розробники піклуються і про візуальний образ телефону. Моделі Samsung зазвичай вирізняються приємними відтінками корпусу, витривалими матеріалами виготовлення та естетичним зовнішнім виглядом.

Багатьох покупців також приваблюють прозорі умови гарантії на ці продукти та наявність мережі сервісних центрів по всій Україні. Гарантійний ремонт пристрою виробник організовує у найкоротший термін та має всі необхідні запчастини для оперативного усунення будь-якого недоліку.

Оптимізація системи для найкомфортнішого користування

Операційна система Android встановлюється у безліч сучасних телефонів, проте виключно Samsung пропонує своїм покупцям власну графічну оболонку One UI. Вона має привабливий та зручний вигляд, завдяки чому навіть початківці легко опановують керування пристроєм.

Інтерфейс дає безліч можливостей для персоналізації телефону – обирайте власний стиль іконок, робочого столу, розташування елементів, шпалери тощо. Samsung має власний магазин тем, щоб кожен користувач їх смартфонів міг обрати візуалізацію меню за своїм смаком.

Крім цього, в більшості моделей доступна технологія KNOX. Вона захищає пристрій від зламу, крадіжок інформації, вірусів та інших потенційних загроз. Ця система також дає змогу створити захищений простір для зберігання найпотаємніших секретів.

 
 
Telegram Channel