Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Волинський журналіст привіз із передової... щоденник окупанта (Фото)

Можливо, крім щоденника, цей окупант загубив ще щось...

Фото volyn.com.ua.

Волинський журналіст привіз із передової... щоденник окупанта (Фото)

Російський зайда рахував кожну добу в Україні, що залишалась до дембеля

Про це йдеться у його записах, які потрапили до рук головного редактора «Волині» на щойно звільненій від загарбників Харківщині.

«Говорят, скоро наступать будем, не знаю, как оно пройдет, но надеюсь – все пройдет хорошо… А так каждую ночь наблюдаю, как бомбят Харьков. Зрелище, конечно, страшное, – бедные дети… Туда летит все: фосфор, грады, мины от 155 мм до 220. Жесть, конечно. Стрелковые бои вообще не прекращаются. Сидим в деревушке, тут 2000 человек жили до СВО, а сейчас 40 человек стариков. Жалко их, конечно, но что поделать: нациков нужно добить… » – пише російський окупант.

Сидим в деревушке, тут 2000 человек жили до СВО, а сейчас 40 человек стариков. Жалко их, конечно, но что поделать: нациков нужно добить…

Читайте також на volyn.com.ua: «Як волинські аграрії на лінії фронту зустріли бойових волинських «гномів», або «Ласкаво просимо на… передову!» (Фото)».

Як потрапили ці нотатки до рук журналіста і якими враженнями ділився загарбник – ви дізнаєтесь із завтрашнього друкованого варіанту газети «Волинь».

 

 Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel