Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Луцький геріатричний пансіонат відсвяткував 40-річчя (Фото)

Гарне свято!

Фото Волинської ОДА.

Луцький геріатричний пансіонат відсвяткував 40-річчя (Фото)

У Луцькому геріатричному пансіонаті нині проживає 152 людини. Усі вони оточенні турботою та піклуванням працівників закладу, для яких мешканці пансіонату уже стали рідними. З перших днів заснування у закладі проживало лише 25 осіб

Уже 40 років у Луцькому геріатричному пансіонаті проживають літні люди, що не мають підтримки рідних, чи потребуючих цілодобового догляду і соціально-медичних послуг, йдеться на сайті Волинської ОДА.

Від імені начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, мешканців та колектив закладу з ювілеєм привітала заступниця голови ОДА Мирослава Якимчук.

З початком бойових дій у нас знайшли прихисток люди похилого віку з інших областей. Працівники закладу дбають про кожного з мешканців.

«Щиро вітаю колектив та підопічних закладу із ювілеєм. Бажаю усім вам міцного здоров’я та мирного неба, – сказала заступниця голови ОДА. – Дивлячись на ваші усміхнені обличчя розумієш – про вас дбають, як про рідних. Працівники закладу роблять усе можливе для того, що ви не відчували себе самотніми та стали для вас найріднішими».

 
 

 Директорка закладу Алла Гнатюк каже, що останні роки – особливо важкі для пансіонату.

«Більш ніж два роки центр працює в умовах коронавірусної пандемії. Зараз повномасштабна війна, – розповіла Алла Гнатюк. – З початком бойових дій у нас знайшли прихисток люди похилого віку з інших областей. Працівники закладу дбають про кожного з мешканців. Дякую усім, хто допомагає нам турбуватися про наших мешканців».

Читайте також: На пункті пропуску «Ягодин» запрацює електронна черга перетину кордону.

Telegram Channel