Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Коли путін напивався, відпрацьовував прийоми дзюдо на дружині

Людмила Очеретна (путіна): «Нехай краще Кабаєва у синцях від нього ходить!»

Фото із сайту tochka.net.

Коли путін напивався, відпрацьовував прийоми дзюдо на дружині

Про це розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону колишній друг кремлівського карлика, банкір Сергій Пугачов, який виїхав із росії

«Пам’ятаю, якось ми сиділи на кухні, випивали. Щось було таке, що мали відкоркувати пляшку вина і випити. І ми справді перехилили по кілька фужерів. Я кажу: «Ну давай ще». А Людмила – мені: «Я тебе прошу, не треба, не наливай». 

Він (путін. – Ред.) говорить: «Все нормально. Я буду пити. Давай вип’ємо. І ти з нами». Його вже трохи понесло. Отже, випили, потім Людмила в сльози і пішла… Словом, розходимось. Людмила ридає. Я кажу: «А що сталось?

Чого так переживаєш?». Вона відповідає: «Не можна йому пити. Ти не розумієш, який він садист!». Я запитую: «В якому сенсі? Що це означає?» – «Ну от він зараз вип’є і почне мене щипати, стискати, якісь прийоми дзюдо на мені показувати. Я потім тиждень в синцях ходжу».

Старший син Кабаєвої (вгорі праворуч), який народився 2015 року, як дві краплі води схожий на путіна в дитинстві (внизу праворуч).
Старший син Кабаєвої (вгорі праворуч), який народився 2015 року, як дві краплі води схожий на путіна в дитинстві (внизу праворуч).

 Як відомо, путін розлучився із Людмилою, з якою народили і виховали двох доньок – Марію і Катерину, у червні 2013 року. Через два роки жінка вийшла заміж за Артура Очеретного і взяла прізвище нового чоловіка. Ще в «нульові» роки Людмила путіна зайнялася створеним спеціально для неї «Центром розвитку російської мови», який згодом перетворилася на фонд «Центр розвитку міжособистісних комунікацій». Цей фонд платить їй зарплату у 33 тисячі доларів на місяць, а наповнює його скарбницю мерія москви, «Газпромбанк» та інші структури. Людмила та Артур Очеретні скуповують елітну нерухомість у країнах Європи. Наприклад, віллу на французькому курорті Біарріц, поряд з якою, до речі, оселилась дочка Людмили від шлюбу з путіним Катерина Тихонова.

Не можна йому пити. Ти не розумієш, який він садист!

Цікаво, що ексдружину російського диктатора та її нового чоловіка не включено до санкційних списків Євросоюзу і США. Лише Великобританія занесла Людмилу до списку небажаних.

Реклама Google

Більше постраждала від санкцій нинішня коханка путіна – олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, з якою, за чутками, диктатор має спільних дітей. Щоправда, відомості різняться щодо того, скільки їх саме.

Швейцарські ЗМІ писали, що у 2015 році в розкішній клініці поблизу озера Лугано Кабаєва народила сина. І там же ще одного хлопчика у 2019 році.

Проте Sunday Times та Wall Street Journal писали, що вона народила двійню у москві у 2019-му. У кремлі взагалі заперечують цю інформацію.

Василь КІТ

Читайте також на volyn.com.ua: «На території України вже відбулося два ядерні вибухи​».

Telegram Channel