Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ми сміємось,  коли підірвали міст. Вони тішаться кожній вбитій дитині...

Окупантам доведеться за все відповісти!

Фото із соцмереж.

Ми сміємось,  коли підірвали міст. Вони тішаться кожній вбитій дитині...

Принаймні так в інформаційному просторі нашої країни виглядає російсько-українська війна

Розуміючи, що кровожерливому стаду потрібно хоч щось у відповідь за зруйнований Кримський міст, кремлівський карлик вирішив у понеділок, 10 жовтня, масовано обстріляти мирні українські міста. Такого удару рашисти не завдавали з початку війни – берегли дорогоцінні ракети. Не треба бути військовим експертом, щоб розуміти, що ця атака жодним чином не поліпшить становище агресора на фронті. Навпаки, ЗСУ ще активніше знищуватимуть загарбників. Проблема в тому, що «вань», які горітимуть у танках за «вєлічіє расіі», не покажуть пропагандисти на ростб. Вони демонструватимуть заблюрені українцями фото влучань у житлові будинки й казатимуть, що це військові бази.

Оскільки передумов до суттєвих перемог на полі бою у рашистів немає, їхня злість виливається у терор.

Переконаний, що саме ці виродки з мікрофонами – головні злочинці цієї війни. Це яскраво доказують ваші родичі з росії. Люди, які копали з вами картоплю, співали на сімейних святах «Волинь моя» і взяли з собою в мордор вишиванку, нині кажуть, що путін все правильно робить, а Україна потрапила в рабство до американців. Скільки наших співвітчизників, розриваючись від гніву, кричали у трубку рідні за порєбриком, що краще бути колонією Гондурасу, ніж «братом» кацапів? Втім, думаю, всі погодяться, що якби ті зрадники залишилися на Батьківщині, то нині б також боронили свою землю. Вони живуть в іншій реальності, де ненависть до придуманого ворога культивувалась роками. Нині це вилилось в унікальні розлади психіки багатьох індивідів із рф, яким ледь не на фізичному рівні бракує наших страждань.

У Києві дівчина-підліток в прямому ефірі зняла приліт ракети. Дитину ледь не вбило... А в рашистському телеграм-каналі виставляють її відео з коментарем: «А што такоє, што с ліцамі укронацистов, коґда па-рускі нє панімают. Ми наносім нє атвєтниє удари, ми начінаєм разговарівать па-взрослому с тємі, кто нас нє услишал...».
путін розпочав цю «триденну» війну, щоб виграти вибори у 2024 році. Тоді він керував подіями, направляв колони військових «у парадній формі» на Київ, а нині від нього вже майже нічого не залежить. Його тягне цей голодний й поранений звір, народжений російською пропагандою. Не озираючись на зазомбовані народні маси, диктатор не може зробити жодного кроку. Оскільки передумов до суттєвих перемог на полі бою у рашистів немає, їхня злість виливається у терор. Сподіваюся, що світ активніше допомагатиме українцям у боротьбі з цим чудовиськом. 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel