Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
«А коли він загине?  Ви б могли дізнатися?..» (Відео)

«Сміємося – значить не здаємося!»

Фото із youtube-каналу Юрія ВЕЛИКОГО.

«А коли він загине?  Ви б могли дізнатися?..» (Відео)

Актор студії «Квартал 95» Юрій Великий та актриса «Жіночого Кварталу» Анастасія Оруджова висміяли розмову російського окупанта, який перебуває в полоні,  з дружиною

До запису нової пародії – пригод «бравого» чмоні Ваньки – долучився журналіст Володимир Золкін (троє на фото), який бере інтерв’ю у полонених  загарбників. Юрій Великий з’явився в образі російського окупанта Ваньки, який перебуває в полоні, а Золкін телефонує його дружині (грає Анастасія Оруджова). 

«Він загинув? Він загинув у полоні? А-а, живий... А коли він загине? Ви б могли дізнатися? Я просто собі вже машину «Lada» пригледіла – таку червоненьку, під колір нігтів. А їх всього дві залишилося. Вони тут взагалі, як гарячі пиріжки, розлітаються», – сказала «дружина окупанта» у відповідь на новину про те, що її чоловік у полоні. 

Я просто собі вже машину «Lada» пригледіла – таку червоненьку, під колір нігтів. А їх всього дві залишилося. 

Сам полонений окупант також взяв трубку, щоб поспілкуватися зі своєю «половинкою». Однак та відповіла: «Слухай, набери мене, будь ласка, після 7-ї вечора, я просто зараз на манікюрі».

Окупант каже: «Настю, ти що, дурна? Яке після 7-ї? Я ж тобі кажу, що в полоні на Україні». Жінка відповіла: «А я в салоні на манікюрі! Я сюди місяць чекала, щоб потрапити. Важко записатися...».

Дивимось:

Лія ЛІС.

Читайте також на volyn.com.ua: «Через ракетну атаку росіян 102 тисячі волинян залишилися без світла».

Telegram Channel