Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На фінальний відбір «Євробачення-2023» пройшов співак з Рівненщини (Фото)

«Для мене музика – це особистий куточок у часі і просторі...»

Фото insider.ua.

На фінальний відбір «Євробачення-2023» пройшов співак з Рівненщини (Фото)

Фінал відбору відбудеться рівно за місяць – сімнадцятого грудня у Києві

Що відомо про співака?

Вася Демчук, який нині мешкає у столиці, але сам родом із Зарічного, заявив про себе, як про талановитого виконавця не так давно, проте вже має тисячі прихильниць. Відтак саме він став героєм грудневої обкладинки журналу INSIDER.UA, в інтерв'ю якому розповів про себе, чим живе, яку музику слухає та про що мріє, передає volodymyrets.city.

Мій трек Sorry – це пісня, яку я написав і виклав у Тік-Тоці, і почалось: сотні тисяч відео, мільйони стрімів.

Слава прийшла до нього неочікувано: якось він написав пісню Sorry, яку виклав у Тік-Тоці, і яка стала вірусною. За трохи часу до хлопця подзвонила Настя Каменських (NK) і вже за кілька днів на студії вони записали разом другу версію треку «Sorry2».

«Мій трек Sorry – це пісня, яку я написав і виклав у Тік-Тоці, і почалось: сотні тисяч відео, мільйони стрімів. Чесно, я не вірив, що таке буває. Досі оговтатись не можу. А найбільшим шоком було, коли до мене подзвонила Настя Каменських (NK). Я тоді ще подумав, що це розіграш, а вже за кілька днів ми зустрілись на студії і записали разом другу версію треку «Sorry2»», – розповідає Вася Демчук.

 

Після цього він виступив на великому концерті «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» у Палаці Україна. До слова, подивитись цей виступ можна буде 26 грудня на каналі «1+1».

«Для мене музика – це особистий куточок у часі і просторі, в якому я на сто відсотків можу бути собою», – зізнається 21-річний співак.

Змалку, каже, слухав переважно зарубіжну музику. Любив James Arthur, Usher, Kanye West. Наразі зірка, що сходить на музичному небосхилі, мріє про власний понад мільйонний концерт глядачів.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

 

Реклама Google

Telegram Channel