Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Жителі Мар’янівської громади влаштували свято для захисників, які лікуються у Горохівській лікарні (Фото)

Гуртуймося заради перемоги!

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Жителі Мар’янівської громади влаштували свято для захисників, які лікуються у Горохівській лікарні (Фото)

Майже від початку війни з рашистами колектив КП «Горохівської багатопрофільної лікарні» ставить на ноги важкопоранених і прооперованих в обласних центрах військовослужбовців

«Повноцінну реабілітацію здійснюємо не лише ліками, масажами,  процедурами. У великій  мірі одужання залежить від спілкування, доброго слова, гарного настрою», – розповідають працівники закладу.

Із особливими пацієнтами діляться нахдками зі своїх столів не лише горохівчани. Днями захисники, які проходять реабілітацію в хірургічному відділенні, смакували яблуками зі саду жителя с. Скриголове Мар’янівської територіальної громади Богдана Терновика. Дякували за гостинці і його односельчанці Євгенії Харків. 

Наготувала стільки, що обіду з приправою вдячності й поваги вистачило на три палати. 

«Попросила свого колишнього учня побути водієм своєї автівки і волонтером водночас. Мала власні справи в Горохові, а заодно вирішили з Богданом відвезти кілька ящиків яблук із своїх садків волонтерам, щоб ті передали на фрукти на передову. Добрі люди порадили пригостити ними бійців у лікарні », –каже пані Євгенія.

Знайомства зі захисниками з Житомира, Харкова, Бахмута та інших областей України, спілкування з лікарями, старшою медсестрою Ольгою Ковалюк стали незабутніми для вчительки та її вихованця Богдана Терновика.

Хтось із чоловіків, напевне, пригадавши затишок рідної оселі, жартома чи всерйоз обмовився, що має апетит до смаженої свіжої риби та домашніх голубців, і через кілька днів ці страви по-скриголівськи пані Євгенія привезла в відділення зі своєї домашньої кухні. Наготувала стільки, що обіду з приправою вдячності й поваги вистачило на три палати. 

Військовослужбовці адресували вдячність й  працівникам Мар’янівської селищної ради, які передали їм теплі сорочки, рушники й засоби гігієни.

«Переможем й приїдемо і гості!» – запевнили вони дружелюбно волинян.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel