Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинські спортсмени-веслувальники стали Майстрами спорту України

Фото Волинської ОВА.

Волинські спортсмени-веслувальники стали Майстрами спорту України

Сьогодні, 2 грудня 2022 року, заступник голови ОДА Юрій Гупало та голова облради Григорій Недопад вручили спортсменам відповідні посвідчення

Юрій Вандюк та Андрiй Рибачок стали Заслуженими майстрами спорту України. А Павлу Борсуку присвоєно почесне звання «Майстер спорту України міжнародного класу», йдеться на сайті Волинської ОВА.

Начальник управління у справах молоді та спорту ОДА Олександр Хвіщук зазначив, що хлопці – спортсмени змінного складу відділення веслування на байдарках і каное Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності. Члени збірної національної команди України. Багаторазові переможці та призери чемпіонатів і кубків світу, Європи та України. А Юрій Вандюк ще брав участь в ХХХІІ Олімпійських іграх.

Юрій Вандюк та Андрiй Рибачок стали Заслуженими майстрами спорту України. А Павлу Борсуку присвоєно почесне звання «Майстер спорту України міжнародного класу».

Чемпіони є вихованцями Заслужених тренерів України, кращих тренерів Волині з олімпійських видів спорту за підсумками 2021 року – Федора Семенюка та Василя Прохорука.

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Гупало щиро подякував молодим спортсменам і їх тренерам за професіоналізм, наполегливість та результативну працю.

«Волинь багата на талановитих спортсменів. Ви – цьому підтвердження. Ваші результати під час світових змагань – вражають і мотивують», – відзначив Юрій Гупало.

До слова, під час зустрічі присутні ще раз переглянули переможні кадри проходження дистанцій спортсменами у цьому році. Зокрема, Павло Борсук під час змагань у Сербії став чемпіоном Європи серед молоді на дистанції С-2 1000 метрів та срібним призером чемпіонату світу серед молоді на дистанції С-2 1000 метрів в Угорщині.

А Юрій Вандюк та Андрій Рибачок стали бронзовими призерами чемпіонату світу на дистанції С-4 500 метрів в Канаді.

Читайте також: Юна борчиня з Ковеля Діана Рисьова показала клас на Всеукраїнських змаганнях.

Реклама Google

Telegram Channel