Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині дружина вдарила свого чоловіка ножем під час сварки

Триває слідство.

Фото Національної поліції України.

На Рівненщині дружина вдарила свого чоловіка ножем під час сварки

Потерпілого вдалося врятувати

На півночі Рівненської області чоловік отримав ножове поранення у ході сварки з дружиною.

Про це повідомляють у ГУ НП Рівненщини.

16 березня до поліції надійшло повідомлення медиків, що в селі Соломіївка колишнього Дубровицького району надавали допомогу 60-річному потерпілому із проникаючим ножовим пораненням черевної стінки.

Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної стінки з пошкодженням внутрішніх органів.

Спочатку чоловік сказав, що нічого з ним не трапилося та все нормально. Втім, слідчо-оперативна група за результатами проведеного огляду місця події та зібраних речових доказів встановила, що близько 14 години в будинку за місцем проживання між подружжям виник конфлікт, під час якого 56-річна дружина нанесла удар ножем у живіт 60-річному чоловікові. Потому жінка самостійно викликала «швидку». Сьогодні це підтвердив і сам потерпілий.

Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної стінки з пошкодженням внутрішніх органів. Після проведеного оперативного втручання життю чоловіка нічого не загрожує.

За цим фактом слідчі відділення поліції №1 Сарненського РВП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel