Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Спортивна тема: «Легко їм тут точно не було»

Тренер рівнян Юрій Вірт визнав, що багато нервував, бо його підопічним не вдавалося швидко переходити з оборони в атаку.

Фотоколаж із сайту youtube.com/@veresclub1957.

Спортивна тема: «Легко їм тут точно не було»

Рівненський «Верес» дає бій донецькому «Шахтареві», але ризикує вилетіти в Першу лігу. Бо, за підсумками нинішнього сезону, навіть команди, які фінішують на 13–14 місцях, ще не гарантують собі того, що будуть грати наступного сезону серед найсильніших команд

Футбол. Українська Прем’єр-ліга. 27-й тур: «Дніпро-1» – «Колос» – 2:1, «Ворскла» – «Кривбас» – 1:0, «Шахтар» – «Верес» – 2:1, «Чорноморець» – «Минай» – 0:1, «Зоря» – «Інгулець» – 2:0, «Олександрія» – «Динамо» – 1:5, «Металіст 1925» – «Металіст» – 2:0, «Рух Львів» – «Львів» – 2:0.

«Подякував сьогодні футболістам за ставлення до гри, – заявив після програного у рідних стінах матчу «Шахтареві» головний тренер рівненського «Вере­са» Юрій Вірт, який свого часу сам захищав ворота «гірників». – Хороший, бойовий матч. Хлопці вийшли максимально налаштовані, старались... Але легко втрачали м’ячі і не могли швидко вийти в контратаку. Багато браку було. Воротар Богдан Когут додав нам упевненості після відбитого пенальті. І футболісти, які вийшли на заміну, діяли агресивно. Але за це очок не дають. Все було добре сьогодні, окрім ненабраних очок. Думаю, що «Шахтар» запам’ятає цю гру. Легко їм тут точно не було».

 Цьогоріч 13-та і 14-та команди Української Прем’єр-ліги гратимуть матчі плей-оф проти 3-ї і 4-ї із Першої ліги.

Це правда. Але після поразки від «Шахтаря» «Верес» опинився вже у зоні вильоту. Адже цьогоріч Українську Прем’єр-лігу автоматично покидають колективи, що фінішують на 15-му і 16-му місцях. А 13-та і 14-та команди гратимуть матчі плей-оф проти 3-ї і 4-ї із Першої ліги. Два найкращі клуби Першої ліги автоматично підвищуються у класі. І ми вже їх знаємо – це «Полісся» (Житомир), яке має 29 очок, і «Оболонь» (Київ) – 28 балів. Також гарантував собі вже перехідні матчі ЛНЗ (Черкаси), який у понеділок розгромив львівські «Карпати» – 4:1 і набрав 22 очки. В останньому турі виявиться, хто здобуде останнє право на поєдинки плей-оф – «Металург» (Запоріжжя) – 20 очок чи «Карпати» (Львів) – 17. 

 

Реклама Google

Telegram Channel