Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Повертаються додому на щиті: сьогодні під вечір на Волинь прибуває траурний кортеж із загиблими Героями

Фото: Фейсбук.

Повертаються додому на щиті: сьогодні під вечір на Волинь прибуває траурний кортеж із загиблими Героями

25травня на Волинь прибуває гуманітарна місія НА ЩИТІ, яка повертає додому тіла Героїв, які загинули на війні від рук російських окупантів

Зустріч полеглих захисників запланована орієнтовно о 18:00-20:00. В рамках Цивільно-військового співробітництва на Волинь повертають тіла Героїв, які полягли в бою проти окупантів, інформує волонтерка Еля Коротинська.

«Як повідомляє Автомайдан України, Луцьк - зустрічаємо при в'їзді до Луцька. Збір о 18:30 на АЗС «King Oil». Супроводжуємо через все місто по маршруту: Рівненська-Волі-Набережна-Ковельська до Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вул.Стефаника.

Про дату час та місце поховання кожного Героя – буде повідомлено окремо», - йдеться у дописі.

Прохання до водіїв: коли ви помітили попереду авто поліції з увімкненими проблисковими маячками та колону автомобілів, які під прапорами супроводжують місію «НА ЩИТІ» - пригальмувати, прийняти вправо і зупинитися, аби пропустити жалобний кортеж.

Прохання до пішоходів: не перебігати дорогу перед колоною.

Просимо гідно зустріти полеглих Героїв і віддати останню шану загиблим: зняти головний убір, покласти праву руку на серце, або опуститись на одне коліно.

Вічна слава Героям, які повертаються «НА ЩИТІ»

Читайте також: Багатьох вважали зниклими безвісти: Україна повернула з ворожого полону ще 106 захисників.

Реклама Google

Telegram Channel