Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
З молитвами про Перемогу: горохівські освітяни побували на святих місцях (Фото)

Молилися за Перемогу й за повернення додому всіх наших захисників.

Фото: Facebook.

З молитвами про Перемогу: горохівські освітяни побували на святих місцях (Фото)

«Навіщо їхати за красою в світи, якщо її так нескінченно багато в нашому Поліському краї», - прокоментувала екскурсію голова профспілок у чителів об'єднаної Горохівської, Городищенської та Мар'янівської громад Євгенія Карп’як

Учительська  родина колишньої Горохівського району з перших днів ненависної війни створила надійний фронт у тилу для боротьби з російськими окупантами. 

-Вчителі, які вкладають свою фаховість, досвід і повагу до покликання в навчальний та творчий процеси, безкорисливо щодня займаються волонтерством. Дуже хотілося подякувати їм за невтомність і жертовність незабутньою подією. Зараз кожній людині і нашій Україні нарівні з силою і єдністю потрібна молитва, тому запропонувала колегам звершити її  у стінах святинь , - розповіла Євгенія Василівна  про свій гарний задум на прохання газети «Волинь».

У мирні роки пізнавальні й оригінальні мандрівки лідерка профспілки організувала в багато визначних місць. Цього разу директори ліцеїв і гімназій, лідери профспілкових осередків управлінь освіти громад охоче зголосилися побувати в Жидичинському монастирі Святителя Миколая Чудотворця на волинській Ківерцівщині й культурно-археологічній пам’ятці «Пересопниця» на Рівненщині.

Молилися за Перемогу й за повернення додому всіх наших захисників, за здоров’я й щасливу долю дітей, онуків, сімей, родин. Згадуватимуть довіку, що велелюдна молитва, намолені образи, велична аура зцілювали тих, хто ще в дорозі відчував недугу. За словами подорожуючих, наговорившись із Богом, вдивляючись у святі образи, вони відчули, ніби з душі кожного впав тягар душевної втоми.

Дорогою багато розмовляли про шкільне життя, плани… Добрим словом згадали колег Володимира Шанковського з Ржищева й Романа Швейгера зі Звинячого, які боронять Україну на фронті.  Все в тих розмовах пов’язували з Перемогою, з вдячністю й вірою в ЗСУ і в те, що все буде Україна! 

 

 Молилися за Перемогу й за повернення додому всіх наших захисників.

 

 

 

 Читайте також: «У громаді на Волині відбулося щорічне спортивне дійство».

 

Реклама Google
 

 

 

 

 

Telegram Channel