Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Волинське видавництво для незрячих одягнуло Гаррі Поттера в українського воїна

Симпатично ж виглядає!

Фотоколаж – Braille Studio.

Волинське видавництво для незрячих одягнуло Гаррі Поттера в українського воїна

Допоміг у цьому штучний інтелект

Добрий день, наші друзі, читачі, шанувальники, меценати Braille Studio, усі, кому не байдужа доля літератури, надрукованої шрифтом Брайля та в універсальному дизайні в Україні!

Ми не розвалилися, не закрилися, не «роз’явилися», не здалися перед труднощами, хоча й більше року перебували у вимушеному «простої», та й зараз, на жаль, поки можемо виконувати лише індивідуальні замовлення на друк книг.

Проте, до більш-менш активної діяльності нас повернуло індивідуальне приватне замовлення першої частини роману Джоан Роулінґ «Гаррі Поттер і філософський камінь».

Але оптимістично вважаємо, що це лише початок до відновлення нашої активної діяльності на повну потужність! Крім того, ми упорядкували підготовлені до друку файли деяких наших видань і передали їх колегам з Польщі у містечку Овіньсках, для того, щоб після літніх канікул українські незрячі учні, що навчаються зараз у Польщі, могли читати книги українською, українську та перекладену українською літературу, щоб зв’язок з Україною для них ніколи не уривався. Наразі, це 6 найменувань книг і більше 10 підготовлених до друку шрифтом Брайля файлів книг для учнів молодшого, середнього і старшого шкільного віку. До осені плануємо ще упорядкувати і передати підготовлені до друку файли художніх книг. Якщо батьки і колеги з інших міст Польщі чи інших країн також мають таку потребу у книгах шрифтом Брайля українською, то пишіть про це у коментарях, будемо, за потреби, допомагати.

Симпатично ж виглядає!
Симпатично ж виглядає! Фотоколаж – Braille Studio.

 Наразі вимушено друкуємо більше у Києві, ніж у Луцьку, і маємо величезні потреби на закупівлю спеціального паперу та якісні палітурні роботи, тому потребуємо допомоги кожного, хто має таку можливість: кожна гривня допоможе з’явитися на світ новій книзі. Проте, якщо вагаєтесь, допомогти нам, чи задонатити на ЗСУ, надайте перевагу допомозі воїнам! Разом до Перемоги! Наші реквізити залишаємо у дописі та в першому коментарі до нього. На зображенні для привернення уваги фото Гаррі Поттера у формі воїна ЗСУ, спрогнозоване за допомогою штучного інтелекту. Репост допису вітається.

Реквізити для допомоги на друк книг шрифтом Брайля:

Назва клієнта – ГО ВОО ВГО «Генерація успішної дії» ЄДРПОУ 37004147 Р-р .

Віталій ТКАЧУК.

Читайте також:

= «Боєць із Львівщини дві години стікав кров’ю і вдавав із себе мертвого, аби вороги не добили»;

= «У громаді на Волині народилася двійня»;

= «На Волині пацієнтці видалили з ока 11-сантиметрового паразита».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel