Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Як суд покарав батюшку із мп, який випив і сів за кермо автомобіля

До суду священнослужитель подав заяву, в якій вказував, що свою вину визнає та просив справу розглянути без його участі.

Колаж із сайту ukr.net.

Як суд покарав батюшку із мп, який випив і сів за кермо автомобіля

Пройти тест на рівень сп’яніння на місці чи у медзакладі священнослужитель відмовився

Корецький районний суд Рівненської області оштрафував священника Свято-Варварівського скиту Свято-Успенського чоловічого монастиря Рівненської єпархії УПЦ за п’яне водіння.

Авто «Dacia Logan», яким керував священник, зупинили в обідню пору 20 червня на вулиці Київській у місті Корець Рівненської області. Тоді патрульні помітили у водія явні ознаки сп’яніння. 

Проте від освідування на місці чи у медзакладі священнослужитель відмовився. Тож на нього склади адмінпротокол за ст. 13- КУпАП, а також постанови за ч. 5 ст. 121, ст. 126 КУпАП.

Як інформує «Рівне.Media», до суду чоловік подав заяву, в якій вказував, що свою вину визнає та просив справу розглянути без його участі.

На засідання переглянули відеозапис із нагрудної камери поліцейського, де зафіксовано відмову священника від огляду на стан сп’яніння.

Крім того, під час спілкування з поліцейськими він не заперечував, що перед тим як сісти за кермо автомобіля та керувати ним вживав алкогольні напої. 

«Таким чином суддя призначив священнику штраф у розмірі 17 тисяч гривень та позбавив його права керувати транспортними засобами на рік», – додають у повідомленні. 

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Злодії обікрали волинську бабусю, навіть не заходячи до її оселі»;

«Зловмисники зламали сторінку волинянки у Facebook і від її імені просили гроші на допомогу»;

= «На Волині шахрай украв велику суму грошей із картки воїна»;

= «Знаний волинський хлібороб Валерій Діброва: «Йти в політику і бути в когось на побігеньках, виконувати чиїсь забаганки – це не для мене».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel