Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зірку футболу з Волині здивувало рішення Сергія Реброва

«Не може в збірній України бути таких гравців, яких не можна замінити».

Фото із сайту football.ua.

Зірку футболу з Волині здивувало рішення Сергія Реброва

«Збірна? Впадає в око відсутність Маліновського»

Уродженець Волині, колишній захисник національної збірної України і клубів «Дніпро», «Карпати», «Шахтаря» , а нині радником голови Волинської ОВА Артем Федецький оцінив склад, який викликав головний тренер команди Сергій Ребров на матчі відбору на Євро-2024 у вересні.

«Звичайно в очі впадає відсутність Маліновського, – цитує Артема Федецького sport.ua. – Але якщо брати глобально, то Руслан не мав значної ігрової практики. Хоча є деякі гравці, у яких так само не дуже багато було матчів... Тим не менш, це рішення тренера. Я думаю, що перед тим, як Ребров формував список, він, найімовірніше, спілкувався з Маліновським. Напевно, вони переговорили. Можливо, Руслан не в тій ігровій формі перебуває, якої б хотілося. Вважаю, що був діалог між гравцем і тренером. Звичайно, це втрата, але є робочі моменти. Є футболісти, які, думаю, здатні замінити Руслана.

Зінченко так само поки що не у формі. В останньому матчі «Арсенала» вийшов на кілька хвилин. Але, думаю, до матчів збірної ще набере форму, з цим проблем не буде. Шапаренко – він у принципі грає всі матчі, відновився після травми і непогано виглядає. Думаю, він готовий грати з перших хвилин у наступних матчах за збірну.

Читайте також: «Сергій Ребров оголосив, з ким буде бити Англію та Італію».

Розумієте, не може в збірній України бути таких гравців, яких не можна замінити. Можливо, не такого рівня, але на те вони й гравці збірної, щоб підстрахувати або замінити того чи іншого футболіста. Якби це був клубний чемпіонат, то можуть бути нюанси. Гравець хорошого рівня вилітає, і потім тренер думає, ким його замінити. А в збірній хто б не пропускав матч, то завжди є люди, які готові їх замінити. З цим, я вважаю, проблем не буде.

Футбол – це така штука, в якій завжди є робочий процес. Звісно, для тренера круто, коли всі гравці у формі, в тонусі, в хорошому психологічному настрої та фізичному. З Італією та Англією треба брати очки, нам уже нікуди відступати. Поразка в будь-якому з цих матчів може поставити, скажімо так, під питання вихід із групи. Я думаю, коли вже команда збереться, проведе кілька тренувань, тоді з’явиться більш чітка картинка – хто на 100% зможе бути готовий до цих матчів, а хто, можливо, тільки до одного з них».

P.S. Головний тренер збірної України Сергій Ребров довикликав до складу національної команди, оголошеного вчора, оборонця київського «Динамо» Олександра Караваєва.

Національна команда розпочне свій збір 3 вересня у Тшебниці – передмісті Вроцлава. Саме в цьому польському місті синьо-жовті проведуть матч зі збірною Англії 9 вересня. За три дні після цього, 12 вересня, українці зіграють з Італією на «Сан-Сіро» в Мілані.

Відбір до ЄВРО-2024. Турнірна таблиця групи С:
Збірна І В Н П З:П Очки
1. Англія 4 4 0 0 15:1 12
2. УКРАЇНА 3 2 0 1 4:4 6
3. Італія 2 1 0 1 3:2 3
4. Північна Македонія 3 1 0 2 4:11 3
5. Мальта 4 0 0 4 1:9 0.

Результати матчів за участю збірної України:

Англія – Україна – 2:0

Північна Македонія – Україна – 2:3

Україна – Мальта – 1:0

Читайте також: «Гроші за продану на аукціоні ляльку Барбі Ольги Харлан отримає одна з клінік Волині».

Реклама Google

Telegram Channel