Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Горохові відзначили випускників 200-бальників

Які талановиті діти.

Фото Горохівської громади.

У Горохові відзначили випускників 200-бальників

Два випускники Горохівський ліцей №2 (Дмитро Парій та Ірина Корінецька) здобули вражаючий успіх, набравши максимальну кількість балів (200) на національному мультипредметному тесті. Ці досягнення вимагають особливої уваги та визнання

Дмитро Парій, випускник Горохівського ліцею №2, заслуговує найвищої похвали. Він здобув максимальну кількість балів — 200, з трьох предметів: української мови, математики та фізики. Його наполеглива праця, відданість навчанню та ретельна підготовка дали вражаючі результати. Дмитро не лише продемонстрував високий рівень знань у різних науках, але й став прикладом для інших учнів, показавши, що справжній успіх досягається через велику працю та відданість своїм цілям.

Ірина Корінецька здобула найвищу кількість балів з української мови. Її відданість мові та мовному мистецтву буде плекати любов до рідної мови у серцях інших молодих горохівчан.

Горохівський міський голова Віктор Годик привітав випускників з високими досягненнями, вручив Подяки Горохівської міської ради та грошові премії (Дмитру Парію – 15 тис. грн., Ірині Корінецькій – 5 тис. грн), повідомляє Горохівська міськрада.

Спільно ці двоє випускників продемонстрували високий рівень знань та професійності, здобувши найвищі бали на національному мультипредметному тесті. Їхні досягнення стали важливим кроком вперед і підтвердили високий стандарт якості освіти в Горохові.

Дмитро Парій та Ірина Корінецька - приклади того, як здійснити свої мрії завдяки наполегливості та роботі.

Читайте також: В громаді на Волині четверо випускників склали НМТ на 200 балів.

Реклама Google

Telegram Channel