Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У волинянки - шоста вагітність та успішні природні пологи після двох кесарських розтинів!

Вітаємо щасливих батьків Ольгу та Віктора з поповненням у родині!

Фото Ковельське МТМО.

У волинянки - шоста вагітність та успішні природні пологи після двох кесарських розтинів!

Кожна історія появи світ дитини по-своєму унікальна. Успішними природніми пологами завершилася вагітність для ковельчанки Ольги Махун

Для жінки це вже шості пологи. Двоє діток народилося шляхом кесарського розтину. І за медичними показами (наявність двох рубців на матці) народжувати самостійно було надто ризиковано. Насамперед, для життя пацієнтки через можливе порушення цілісності (розриву) рубців.

Зважаючи на бажання Ольги у подальшому ще народжувати дітей (а після трьох кесарських розтинів це практично неможливо через ускладнення, які можуть загрожувати життю матері та малюка), команда наших лікарів надала високопрофесійну медичну допомогу на найвищому рівні!

 

 Здоровий хлопчик з’явився на світ у результаті природніх пологів, без ризику для здоров’я та життя породіллі! Наші лікарі та акушери – це не просто фахівці, а команда однодумців у своїй справі! Які зробили усе можливе, аби пацієнтка за медичними показами змогла стати мамою ще й всьоме.

Вітаємо щасливих батьків Ольгу та Віктора з поповненням у родині! Нехай новонароджений малюк росте здоровим разом з трьома братиками та двома сестричками у мирній Україні!

Валентин Вітер, генеральний директор Ковельського МТМО.

Реклама Google

Telegram Channel