Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні у Львові розшукують відомого уродженця Волині

З роси і води Вам, Петре Павловичу!

Фотоколаж із сайту volyn.com.ua.

Сьогодні у Львові розшукують відомого уродженця Волині

Щоб сказати йому велике-велике: «Спасибі!»

Заслужений журналіст України, член Львівської обласної організації НСЖУ, багаторічний представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Львівській області (2001—2021), депутат Львівської обласної ради від партії «Європейська Cолідарність», уродженець волинського села Мишів на Іваничівщині (нині Володимирського району) Петро Павлович Цеголко (на фото), приймає золотолистий букет із найгарніших привітань і побажань із нагоди свого 67-ліття.

Вельмишановний Петре Павловичу!

Золотом щирості має променіти мовлене про Вас слово. На всіх життєвих дорогах Ви взірцево дорожите нелегким покликанням Журналіста!

Це звертаються до Вас, до Вашої творчої скарбниці, до джерел Вашої невтомної вдачі хорошого чоловіка з Волинського краю, коли душа просить мудрості, духовності, вагомої думки митця, особистості, Друга! Гуртуєте правдою, дивуєте силою почуттів, захоплюєте неймовірною любов’ю до всього рідного з йменням України.

Сердечно радіємо за Ваш авторитет, заслуги, визнання. Навіть на найвищих вершинах Ви завжди є доброзичливим порадником і колегою, а ще просто батьком, син якого Святослав, до слова, свого часу був прессекретарем 5-го Президента України Петра Порошенка.

Вітаємо Вас, імениннику!

Бажаємо міцного-міцного здоровʼя і Божої любові! Багатійте веснами натхнення! Вдячні Вам за талант бути інтелігентом, чоловіком честі, Людиною. Нехай здійсниться наша мрія про Перемогу й буде сповнений радістю наш кожен день у мирній щасливій Україні!

З роси і води Вам на многії літа!

Щиро з Повагою і Любов’ю колектив газети «Волинь», «Цікавої газети на вихідні», «Так ніхто не кохав»,  «Читанки для всіх» і сайту volyn.com.ua.

А подарунком від нас нехай стане ця пісня:

Читайте також: «Церковні миші в Мишеві — ​найбідніші в окрузі».

Реклама Google

Telegram Channel