Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Ілон Маск може незабаром приїхати в москву

Ілон Маск.

Фото: Слово і діло.

Ілон Маск може незабаром приїхати в москву

Журналісти стверджували, що американський бізнесмен нібито повинен виступити на конференції

Мільярдер Ілон Маск нібито може стати учасником російської конференції на тему штучного інтелекту, яку проведуть у листопаді в москві.

Про це повідомляє «Дивогляд« із посиланням на EU Reporter.

Скандальний американський бізнесмен нібито має виступити, як спікер на конференції AI Journey 2023, яку відвідають дослідники з Індії, Китаю та інших країн. Можливу присутність Маска у російській столиці журналісти пов'язували з анонсом його власної нейромережі Grok, яка має стати конкурентом ChatGPT. Водночас у минулому Маск, вчені та інші фахівці закликали призупинити розробку ШІ.

«Grok – це штучний інтелект, створений за зразком «Путівника автостопом по галактиці», призначений відповідати майже на все, і, що набагато складніше, навіть підказувати, які запитання поставити! Grok створений для того, щоб відповідати на запитання з часткою дотепності та має бунтарську жилку, тому, будь ласка, не використовуйте його, якщо ви ненавидите гумор!», – йдеться в акаунті нейромережі Х.

Згодом в оргкомітеті конференції AI Journey розповіли російським пропагандистам, що участь Маска не запланована, але якщо він виявить бажання, то організатори будуть раді його бачити. Сам мільярдер не коментував ці чутки від журналістів.

Читайте також: Маск вирішив поспівчувати російським окупантам.

Реклама Google

Telegram Channel