Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
За минулу добу волинські рятувальники здійснили 16 виїздів для ліквідації наслідків погодних умов

3 грудня підрозділами ДСНС області здійснено 16 виїздів для ліквідації наслідків погодних умов.

Фото: facebook.com.

За минулу добу волинські рятувальники здійснили 16 виїздів для ліквідації наслідків погодних умов

Протягом минулого тижня підрозділи служби 101 Волинської області ліквідували 10 пожеж та здійснили 40 виїздів на проведення аварійно — рятувальних робіт з них на ліквідацію подій пов’язаних із ускладненням погодних умов — 30 виїздів

3 грудня о 18:11 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Проходи Камінь-Каширського району.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

На місце виклику направлено рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Любешів спільно з співробітниками місцевої пожежної охорони села Дольськ. По прибуттю рятувальники оперативно провели розвідку та за допомогою водяного ствола ліквідували займання. Імовірна причина пожежі - несправність пічного опалення. Постраждалих немає.

Черговий підрозділ 19-ї та 4-ї ДПРЧ міста Ковель приборкали займання легкового автомобіля в місті Ковелі. Імовірна причина події — встановлюється.

3 грудня підрозділами ДСНС області здійснено 16 виїздів для ліквідації наслідків погодних умов, а саме: відбуксирування авто та звільнення проїжджої частин дороги від повалених дерев.

Читайте також: Юні рятівники з Волині переймали досвід професійних вогнеборців (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel