Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
На Волині взялися демонтовувати незаконні обмежувачі руху (Фото)

Фото: ДСНС Волині.

На Волині взялися демонтовувати незаконні обмежувачі руху (Фото)

Тривають заходи із впорядкування прибудинкових територій, де розміщені обмежувачі руху

Незаконні бетонні та металеві конструкції, шлагбауми, металеві огорожі та інші штучні перешкоди створюють труднощі проїзду пожежно-рятувальної техніки, автомобілів екстреної медичної допомоги та комунальних служб у двори багатоповерхових будинків. На об’їзд таких перешкод у випадку надзвичайної події оперативні служби затрачають дорогоцінний час.

Про це повідомляють у ДСНС Волині.

7 грудня у Луцьку на бульварі Дружби Народів працювали рейдова група співробітників Луцьке районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області , працівників муніципальної варти Луцька та представників Аверс Трк - оглянули прибудинкові території, де встановлені такі обмежувачі. Аби наочно продемонструвати, що об’їзд таких перешкод та звільнення проїзду від хаотично припаркованих автомобілів вимагає додаткового часу, рятувальники вивели на маршрут пожежно-рятувальну техніку.

Відповідно до розпорядження Луцького міського голови такі перешкоди підлягають демонтажу, тож обмежувачі на бульварі Дружби Народів у Луцьку демонтували, аби звільнити проїзд. Такі ж роботи передбачені й за іншими адресами в обласному центрі, де доїзд до будинків утруднений.

Крім того, демонтовані обмежувачі руху за шістьома адресами у Ковелі та бетонні півсфери за двома адресами у селищі Благодатне Нововолинської громади.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel