Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині у двох колишніх райцентрах – нові начальники поліції

Бажаємо професійного росту!

Фото із сайту npu.gov.ua.

На Волині у двох колишніх райцентрах – нові начальники поліції

Горохівське відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП України у Волинській області очолив полковник поліції Віталій Магалецький. Лідером колективу відділу поліцейської діяльності №1 Луцького районного управління поліції ГУНП України у Волинській області призначено полковника поліції Юрія Присяжнюка

Віталій Магалецький – житомирянин. Свого часу закінчив Житомирську національну академію внутрішніх справ.

Повагу до нелегкого покликання певною мірою «успадкував» від батька Юлія Магалецького, нині пенсіонера МВС України у Волинській області.

Віталій Магалецький продовжив династію правоохоронців. Фото з архіву поліції.
Віталій Магалецький продовжив династію правоохоронців. Фото з архіву поліції.

 Після службу в Збройних Силах України Віталій Юлійович почав свою професійну кар’єру в окремому батальйоні патрульно-постової служби. Її успішно продовжував на посадах помічника дільничного інспектора поліції, дільничного інспектора поліції, у ВДАІ. Був начальником одного з територіальних підрозділів Житомирської області, відтак начальником управління превентивної діяльності Житомирської області.

За словами 45-річного головного поліцейського Горохівщини, Горохів йому сподобався древньою вродою, його доброзичливими жителями і новим колективом, який він відрекомендував дієвим і відповідальним. Відповідаючи на запитання газети «Волинь», пан полковник дав зрозуміти, що в офіцерах цінує офіцерську честь, жертовність, усвідомлення важливості служби в поліції й людяність, доброзичливість і товариськість водночас. А ще цей пан Віталій дорожить родинними цінностями. Його сім’я – це дружина Віта, донька Людмила й зять Дмитро.

40-річний підполковник поліції Юрій Присяжнюк із Горохова повернувся в рідне Рожище й знову очолив свій згуртований колектив.

– У нашого начальника професійна «чуйка» на порушників і злочинців, – кажуть про Юрія Присяжнюка колеги.
– У нашого начальника професійна «чуйка» на порушників і злочинців, – кажуть про Юрія Присяжнюка колеги.

 – У нашого начальника професійна «чуйка» на порушників і злочинців, – кажуть про цього оперативника рожищенські, і в же й горохівські колеги.

Ми ж бажаємо лідерам насамперед людського визнання, поваги й великого внеску у найголовнішу спільну справу – здобуття Перемоги над російським агресором. І, звісно, успішного професійного росту. Аж до зірок генералів на погонах!

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також: Прикордонник на Волині не спокусився на велику суму хабаря.

Реклама Google

Telegram Channel