Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На Волині працюють над збільшенням кількості патронатних сімей

В ході робочої зустрічі учасники розглянули основні питання із запровадження патронату.

Фото: rozhrada.gov.ua.

На Волині працюють над збільшенням кількості патронатних сімей

В Україні на даний час патронатних сімей дуже мало – менш ніж 300, а на Волині лише одна

У рамках проєкту «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», який реалізовує Партнерство «Кожній дитині» за підтримки Дитячого Фонду ЮНІСЕФ, на замовлення Міністерства соціальної політики України та Національної соціальної сервісної служби України, відбулася робоча зустріч з керівниками служб, які опікуються проблемами дітей вразливих категорій, на тему: «Розробка плану заходів для активізації розвитку патронату в громадах області».

Про це повідомляє Рожищенська міська рада.

Участь в обговоренні питань розвитку патронату на Волині взяли начальниця служби у справах дітей Рожищенської міської ради Жанна Дубчук та директор Центру соціальних служб Олег Шварцкоп.

В ході робочої зустрічі учасники розглянули основні питання із запровадження патронату, ознайомилися із успішними практиками діяльності патронатних сімей, а в практичній частині зустрічі напрацювали спільний план дій щодо пошуку кандидатів у патронатні вихователі, їх підтримки та навчання.

З учасниками зустрічі також обговорили те, як збільшити кількість таких сімей і що для цього потрібно зробити на обласному, районному та місцевому рівнях.

Читайте також: Юні музиканти організовують круті концерти на Рожищенщині.

Реклама Google

Telegram Channel